29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

24 Mart Cuma mesajları resimli yeni 2017 hadisli Cuma mesajları

Resimli Cuma mesajları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cuma gününün faziletini sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için yeni 2017 resimli Cuma mesajları haberimizde bulunuyor. Hadisli Cuma mesajları ile sevdiklerinizin 24 Mart Cuma gününü kutlayın. İl il Cuma namazı saatleri de haberimizden öğrenilebilir.

24 Mart 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
24 Mart Cuma mesajları resimli yeni 2017 hadisli Cuma mesajları

Yeni 2017 resimli Cuma mesajları vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve sorgulanıyor. 24 Mart Cuma mesajları resimli yeni mesajlar haberimizde yer alıyor. Hadisli Cuma mesajları ile sevdiklerinizin Cuma gününü kutlayın ve Cuma gününün faziletini paylaşın. İl il Cuma namazı saatleri öğrenmek isteyenler ise bunu haberimizden öğrenebilecek. İşte, resimli ve hadisli Cuma mesajları.

İL İL CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 
EN YENİ CUMA MESAJLARI VE RESİMLİ MESAJLAR
 
Allahım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.
 
Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.
 

 
Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma. Hayırlı Cumalar.
 
Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar…
 
Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.
 

 
Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Hayırlı cumalar.
 
Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.
 
Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.
 
CUMA DUALARI
 
"Allah'ım! Fayda vermeyen ilimden, katına yükselmeyen (kabul olunmayan) amelden, huzur bulmayan kalpten ve kulak verilmeyen duadan sana sığınırım." (Taberani)
 
"Lanetlik şeytandan Ulu Allah'a sığınırım. O tüm varlıkları hükmü altında tutar ve sınır¬sız derecede cömerttir."
 
El Ahzab Sûresi 56. ayet-i kerimede Allah-ü Teâlâ buyurmaktadır ki; "Gerçekten Allah ve melekleri Peygambere salât ederler, O' nu överler. Ey iman edenler! Siz de O'nu övün ve O'na salât ve selam edin, O' na gönülden teslim olun."

Allah'ım! Darlıktan ve üzüntüden sana sığınırım. Acizlikten ve tembellikten sana sığınırım. Korkaklıktan ve cimrilikten sana sığınırım. Borcun sıkıntısından ve insanların baskısından sana sığınırım." (Cem'ul Fevaid)