18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Ali Aslan kimdir aslen nerelidir kaç yaşında

Ali Aslan kimdir aslen nerelidir? İzmir Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan kaç yaşında?

5 Ocak 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Ali Aslan kimdir aslen nerelidir kaç yaşında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri AK Parti İzmir Aday Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada tüm adaylar açıkladı. İzmir Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan ile ilgili yapılan açıklama sonrası hayat hikayesi merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir aday tanıtım töreninde ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. İzmir Bayraklı Belediye Başkan Adayı olarak Ali Aslan açıklandı.

ALİ ASLAN KİMDİR?

1970 yılında Elazığ'da çiftçilik yapan bir ailenin en küçük çocuğu olan Ali Aslan, ilk ve orta eğitimini Adana'dan, Lise eğitimini Bornova Suphi Koyuncuoğlu lisesinde tamamlamış olup Üniversite eğitimine İşletme Fakültesinde devam etmektedir.

Sahibi olduğu özel güvenlik şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Aslan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yapmıştır.

Siyasete küçük yaşta Milli Gençlik Vakfı ile Başlayan Aslan, kurulduğu günden bu yana AK Parti bünyesinde çeşitli görevler almıştır.

1990 yılından bu yana Bayraklı'da yaşayan Ali Aslan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

AK Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerde İzmir Bayraklı Belediye Başkan adayı olan Ali Aslan, Ege Özel Güvenlik adıyla güvenlik şirketi olarak kurulan ASLANEGE'nin kurucusudur. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Karşıyaka İlçe Başkanı, Bayraklı İlçe Başkanı görevlerinde bulunmuştur.