29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Altun, ''Son Akşam Yemeği'' filminin fragmanını paylaştı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmişe sahip çıkan, bugünü imar eden ve geleceği şekillendiren vizyonunun Türkiye Yüzyılı'nın teminatı olduğunu ifade ederek, Atatürk'ün Cumhuriyeti ilan edişinden bir gece öncesini konu alan 'Son Akşam Yemeği' filminin fragmanını paylaştı.

IHA24 Ekim 2023 Salı 17:10 - Güncelleme:
Altun, ''Son Akşam Yemeği'' filminin fragmanını paylaştı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 27 Ekim'de izleyiciyle buluşacak olan "Son Akşam Yemeği" filminin fragmanını paylaştı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmişe sahip çıkan, bugünü imar eden ve geleceği şekillendiren vizyonunun Türkiye Yüzyılı'nın teminatı olduğunu dile getirdi.

Altun, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bu vizyon doğrultusunda Cumhuriyetimizin 100. yılını milli birlik ve beraberlik içinde, bütün kurumlarımızın kıymetli katkılarıyla, Cumhuriyetimizin ihtişamına layık bir şekilde kutlayacağız. Cumhuriyet'in 100. yılının "Türkiye Yüzyılı"na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Bu vesileyle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımızın katkılarıyla hayata geçirilen ve 27 Ekim'de izleyiciyle buluşacak olan "Son Akşam Yemeği" filminin fragmanını sizlere takdim etmekten büyük bir şeref duyuyorum. Film, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti ilan edişinden bir gece öncesini beyaz perdeye taşıyor. Milletimizin bu güzel ve anlamlı filme büyük bir teveccüh göstereceğinden eminiz."