27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Bakan Güler, IKBY Bölge Başkanı Barzani ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarına devam ettiği Irak'ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

DHA7 Şubat 2024 Çarşamba 12:01 - Güncelleme:
Bakan Güler, IKBY Bölge Başkanı Barzani ile görüştü

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile gittiği Irak'ta temaslarına bugün de devam ediyor. Dün akşam Bağdat'tan Erbil'e geçen Bakan Yaşar Güler, IKBY Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu" denildi.

BAKAN GÜLER, IKBY BAŞBAKANI MESRUR BARZANİ İLE GÖRÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile resmi temaslarına devam ettiği Irak'ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile görüştü.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÜLER, KDP BAŞKANI BARZANİ İLE GÖRÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Erbil'de KDP Başkanı Mesud Barzani ile görüştü.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile gittiği Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde KDP Başkanı Mesud Barzani ile görüştü. Görüşmede bölgesel savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Bakan Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını da iletti.