26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bakan Soylu'dan Cudi Cup paylaşımı: Önce ses değişir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ın ilk uluslararası tenis turnuvası olan Cudi Cup'tan video paylaşarak, 'Önce ses değişir, sonra renk gelir, huzur gelir' dedi.

AA21 Mayıs 2022 Cumartesi 14:36 - Güncelleme:
Bakan Soylu'dan Cudi Cup paylaşımı: Önce ses değişir
Şırnak'ta düzenlenen "Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası" ile Cudi Dağı etekleri raket sesleriyle yankılanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının himayelerinde, Türkiye Tenis Federasyonunun (TTF) destek ve koordinasyonu, Valilik, Belediye ve Şırnak Üniversitesinin (ŞÜ) katkılarıyla üniversite yerleşkesinde 16 Mayıs'ta başlayan ve yarın sona erecek organizasyonda, 14 yaş ve altı 37'si kız 81 sporcu 2'si kapalı 6 kortta mücadele ediyor.

ŞIRNAK'TA BİR İLK

22 Mayıs'a kadar sürecek turnuvaya Türkiye, Rusya, Litvanya, Kazakistan, Tunus, Polonya, İran, Gürcistan ve İngiltere'den 14 yaş ve altı 37'si kız 81 sporcu katılıyor. Geçen yıl ulusal tenis turnuvasına ev sahipliği yapan Şırnak'ta ilk kez uluslararası bir turnuva düzenleniyor.

BAKAN SOYLU'DAN CUDİ CUP PAYLAŞIMI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Cudi Cup'tan görüntüler paylaştı. Bakan Soylu "Önce ses değişir, sonra renk gelir, huzur gelir" dedi.