8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Başkan Erdoğan, Sivas'ta domates, biber spekülasyonuna dikkat çekti

Başkan Erdoğan, 31 Mart seçim mitinglerine Sivas'tan başladı. Domates, biber fiyatları üstünden saldırılmaya çalışıldığını belirterek, tanzim satış yerlerinin açılması dışında bunun hedef saptırma olduğunu söyledi.

8 Şubat 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Başkan Erdoğan, Sivas'ta domates, biber spekülasyonuna dikkat çekti

Başkan Erdoğan, 31 Mart seçim mitinglerine Sivas'tan başladı. Gıda fiyatları üzerinden bir hedef saptırma olduğunu söyleyen Erdoğan,  "İki ay Afrin'de biz leblebi çekirdek mi kullandık? Mermi kullandık, bombaları kullandık. Silahlı silahsız bütün insansız hava araçlarıyla teröristleri yok ettik. Bu ne domatese benzer ne patlıcana ne sivri bibere. Benim ecdadım Çanakkale'yi fethederken ne yedi ne içti bunu biliyorlar mı? Hedef saptırıyorlar. Üç kuruş beş kuruş yeri geldiğinde fazlaveririz ama biz merte namerte bu toprakları yedirtmeyiz." dedi

Öne çıkan başlıklar:

Başkan Erdoğan: Kampanyayı 'ya Allah bismillah' dedik, buradan başlattık. Bugün bir kez daha Sivas'tan yola çıkarak milletimizle kucaklaşıyoruz.

Başkan Erdoğan: 100 yıl önce Sivas'ta söylediğimizi bugün aynı yerde tekrar ediyorum. Vatanımıza, bayrağımıza, istiklalimize uzanan her eli kırarız.

Başkan Erdoğan: Şu anda Cumhur İttifakımızın iki ayağı vardır, AK Parti ve MHP. Cumhur İttifakı'nın içinde başka parti yoktur. Bizimle rastgele bir resim çektirip ondan sonra bu resmi sağda solda istismar edenlere inanmayın. Böyle bir şey yok.

Başkan Erdoğan:Türkiye'nin beka meselesini kendi akıllarınca dalgaya alanlar inşallah 31 Mart'ta milletimizden yine bir tokat yiyeceklerdir.