24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Bugünkü Bilim Kurulu toplantısı sonucunda kararlar ne olacak?

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan kısıtlamaların kalkacağı tarih ve kafelerin açılacağı tarih Bugünkü Bilim Kurulu toplantısı sonucunda belli olacak. Bugünkü Bilim Kurulu toplantısı sonucunda kısıtlamalar ile ilgili esnetmelerin yapılacağı öngörülüyor. İşte Bilim Kurulu toplantısında alınabilecek kararlar.

27 Ocak 2021 Çarşamba 13:29 - Güncelleme:
Bugünkü Bilim Kurulu toplantısı sonucunda kararlar ne olacak?

Bugün yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısı milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısıtlamalarla ilgili yeni kararların Bilim Kurulu toplantısı sonucunda açıklanacağını belirtmişti. Bu bağlamda Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki  Bilim Kurulu toplantısı sonucunda kararlar ne olacak? İşte detaylar..

BİLİM KURULU TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Bugünkü Bilim Kurulu toplantısı saat 17:00'de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplandı.

Bilim Kurulu Toplantısının ardından alınan tavsiyeler doğrultusunda Kabine toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak olan toplantıda değerlendirilen kararlar toplantı bitiminde açıklanacak.

Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısından hangi kararlar çıkacak?

KAFE VE RESTORANLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Bugünkü Bilim Kurulu toplantısı sonucunda alınacak kararlar doğrultusunda kafe ve restoranların durumu da belli olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında soruları yanıtladı. Restoran işletmeciliği konusunda şunları aktardı;

'Kabine toplantısında değerlendirmesini yeniden ele alacağız. Çünkü endişelerimiz var. Her ne kadar sıkı tutacağız diyorlarsa da maalesef sıkı tutulmuyor. Şu anda başarılı bir süreç var. Bu süreci tekrar tersine çevirmek, böyle bir şeyin altına girmek istemiyoruz. Gerekirse bir esneme yapılabilir.'