30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Bu Tarz Benim Finali Show Tv Canlı İzle - Kazanan kim olacak?

Bu Tarz Benim yarışması bugün ilk sezon için final gecesini düzenleyecek. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan yarışmanın finalinde ise 3 kişi bu akşam en tarz kişi seçilmek için yarışacak. Final gecesinde Hande Yener'in konuk olduğu program saat 20.00'dan itibaren Show tv ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

20 Aralık 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bu Tarz Benim Finali Show Tv Canlı İzle - Kazanan kim olacak?
 
Bu Tarz Benim Büyük Final Gecesi Show Tv ekranlarında birazdan canlı olarak yayınlanacak. Jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer aldığı yarışmanın finalinde ise konuk jüri olarak Hande Yener yer alacak.
 
Show tv ekranlarının beğenilen ve son günlerde ekranların en çok konuşulan programı haline gelen Bu Tarz Benim büyük final bölümü için heyecan tutuluyor. Yarışmanın bu akşam ki finalinde yarışacak isimler ise Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Ayçan - Nurcan kardeşler oldu.
 
Yarışmada heyecan dorukta seyrederken en çok yıldız alan idim olan Ezgi bu akşam yarışmaya 1 adım önce başlayacak. Jüri üyeleri ve SMS oylaması sonucunda birinci belli olurken ödül ise 100 bin TL olacak. 
 
FİNAL GECESİNDE NUR BOZA SÜRPRİZİ!
 
Bu akşam yaşanacak olan Bu Tarz Benim yarışmasında ise eski yarışmacılar sürpriz yaparken dikkatleri çeken isim ise Nur Bozar oluyor. Yarışmanın favorisi görülen fakat kendi isteği ile yarışmadan elenen isim olan Nur Bozar bu akşam ekranlarda olacak.

SHOW TV FREKANSLARI

 
SHOW TV (UYDU)
DIGITAL
Türksat 4A 42° Doğu Uydusu
Alış Frekansı : 12219,0 MHz
Polarizasyon : Horizontal (Yatay)
Symbol Rate : 6.500 Msym/s
FEC Rate : 3/4
Transporder : 14
 
SHOW TV HD (UYDU)
DIGITAL
Türksat 4A 42° Doğu Uydusu
Alış Frekansı  : 12209,0 MHz
Polarizasyon : Horizontal (Yatay)
Symbol Rate : 10.000 Msym/s
FEC Rate : 3/4
Transporder : 14