5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Bugün hangi Hadi İpucu sorusu soruldu?

Hadi İpucu yarışması yeni soruları ile yarışmaya katılan katılımcılara para kazandırmaya devam ediyor. Peki Bugün hangi Hadi İpucu sorusu soruldu?

29 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bugün hangi Hadi İpucu sorusu soruldu?

Hadi İpucu yarışması yeni soruları ile yarışmaya katılan katılımcılara para kazandırmaya devam ediyor. Turkcell'in çıkarmış olduğu Hadi yarışması yayınlandığı günden bu yana internet alemini kasıp kavuruyor. Yayınladığı ipuçlarıyla sık sık gündeme gelen yarışmanın yeni ipucu sorusu ise oldukça farklı. Binlerce oyun sever 28 Eylül Hadi ipucu sorusunun ne olacağı ve cevabın nasıl verileceği merak ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda AppStore'larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada.

Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Hadi ipucu yarışması gündüz 12:30 aksam ise 20.30'da yapılacak olan yarışmanın ödülü Fizy tarafından veriliyor.

 

Bugün hangi Hadi İpucu sorusu soruldu?
 

Günün sorusu henüz açıklanmadı. Soruları Hadi ipucu instegram sayfası ve resmi internet sayfasından takip ed ebilirsiniz.