29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Çağlayan'da silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Kağıthane'de, arsa anlaşmazlığı sebebiyle iki müteahhit aile arasında meydana gelen silahlı kavgada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

CİHAN6 Şubat 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Çağlayan'da silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı
Olay Çağlayan Mahallesi Vatan Caddesi Zafer Sokak'ta saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Aralarında arsa alım-satımı sebebiyle husumet bulunan ve müteahhitlik yaptığı öğrenilen Ekrem ve Kadir Karul ile Salih, Cenk ve babaları Mustafa Honca tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce silahlar konuştu. Olayda Kadir Karul, Salih Honca (28), Cenk Honca (34) ve babaları Mustafa Honca (60) yaralandı. Çevredeki özel hastane ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Olaydan yara almadan kurtulan Ekrem Karul gözaltına alındı. Silahlı kavgada ağır yaralanan Mustafa Honca ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrası çevreye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri sokakta delil topladı, güvenlik kameraları incelemeye alındı. Kavganın yaşandığı sokakta çok sayıda boş kovan ve şarjör bulunması dikkat çekti.

Kavgaya karışan taraflardan birinin sokaktaki binanın sahibi olduğunu ifade eden görgü tanıkları olay sonucu yaralıların bulunduğunu ifade etti.

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.