29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

CHP'de 'Sarıyer' depremi! İstifa edip, bağımsız aday olduğunu açıkladı

CHP'de aday krizi istifa getirdi. CHP'den yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Genç, seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini belirtti.

DHA20 Şubat 2024 Salı 14:08 - Güncelleme:
CHP'de 'Sarıyer' depremi! İstifa edip, bağımsız aday olduğunu açıkladı

CHP'de yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Genç, seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini belirtti.

YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Şükrü Genç önceki yaptığı açıklamada, "Sesimiz duyuldu. Biraz önce Genel Başkanımız Özgür Özel'in aramasıyla, yaptığımız görüşme sonrasında yarın saat 12.00'ye kadar konunun üzerinde çalışma ve bekleme kararı aldık." ifadelerini kullanmıştı.

SONUÇ DEĞİŞMEDİ

Ancak bu açıklamanın ardından yeni bir gelişme yaşanmadı ve CHP Şükrü Genç'i Sarıyer'den aday göstermedi. Şükrü Genç bu kararın ardından bugün yaptığı açıklamada 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini duyurdu.

BAĞIMSIZ ADAYLIK İÇİN SİNYAL VERMİŞTİ

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, geçtiğimiz günlerde de Sarıyer Belediye Başkanlık Binasının önünde kalabalık halka hitaben açıklamada bulunmuş 18 Şubat'a kadar karardan dönülmezse bağımsız aday olabileceğinin sinyalini vermişti.

  • CHP aday krizi
  • Sarıyer Belediye Başkanı
  • Şükrü Genç istifa