2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Filistin Mitingi için çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Filistin davasındaki kararlılığa vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da düzenlenecek Büyük Filistin mitingi için de çağrıda bulundu.

YELİZ GEDİMAN25 Ekim 2023 Çarşamba 15:42 - Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Filistin Mitingi için çağrı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye ölüm yağdıran İsrail'e ve destekçilerine tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Çocukların anne babalarının, anne babaların çocuklarının naaşlarına sarıldığı bir dünyada hiç kimse kendini güvende göremez. Buna engel olmayarak destek veren her birey için de bu geçerlidir." ifadelerini kullandı.

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİNE KATILIM ÇAĞRISI

28 Ekim'de İstanbul'da yapacağımız, Büyük Filistin mitingine kadar bu ateşin sönmeye başlamasını ümit ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak yapacağımız bu mitinge mümkün olan en yüksek katılımı sağlamak istiyoruz.

SADECE TÜRK VE FİLİSTİN BAYRAKLARI YER ALACAK

Sadece bayrağımız ve Filistin bayrağının dalgalandığı bir miting gerçekleştireceğiz. parti bayraklarının olmadığı, sadece Türk bayrağı ve Filistin bayrağının olduğu, böyle bir muhteşem bir mitingle gerek ülkemize gerek dünyaya mesajlarımızı vereceğiz. Buradan İstanbul'a yakın şehirlerde yaşayanlar olmak üzere tüm vatandaşlarımızı mitinge davet ediyoruz.

Bu vesileyle, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhur ittifakındaki diğer ortaklarımız başta olmak üzere, Gazzeli mazlumlar için attığımız adımlara destek veren, siyasetçilere, sporculara, sanatçılara, basın mensuplarına sivil toplum kuruluşlarımıza ve 85 milyon vatandaşımızın tamamına en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Milletimizin tüm kesimlerinde oluşan bu birlik ve beraberlik ruhunun en büyük güç ve güven kaynağımız olduğunun altını çiziyorum.

  • büyük filistin mitingi
  • cumhurbaşkanı erdoğan
  • çağrı