4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları! Diyarbakır seçim sonuçları 2023

Türkiye, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri için sandık başına gitti. Diyarbakır seçim sonuçları, ilde yaşayan vatandaşlar tarafından takip ediliyor. İşte Diyarbakır seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı adaylarının ve AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP, HÜDA PAR, Yeniden Refah Partisi, Adalet Partisi, Zafer Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokrat Parti ve Yeşil Sol Parti oy oranları

13 Mayıs 2023 Cumartesi 10:11 - Güncelleme:
Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları! Diyarbakır seçim sonuçları 2023

2023 Diyarbakır seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. 14 Mayıs 2023 seçim sonuçları, star.com.tr'den anlık olarak takip edilebilecek. Peki Diyarbakır milletvekili seçiminde hangi parti birinci oldu? Diyarbakır seçim sonuçları 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili oy oranları nasıl? İşte açılan sandık oranı, geçerli oy, toplam seçmen, Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı

Son dakika: YSK yaptığı açıklamada, seçim yasaklarının kaldırıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Peki, Diyarbakır 2023 seçim sonucu ne? 2023 seçimlerinde Diyarbakır'da hangi Cumhurbaşkanı adayı, hangi ittifak kazandı? Diyarbakır Cumhurbaşkanlığı seçimini hangi parti kazandı? 2023 Diyarbakır AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti seçim sonucu, partilerin oy oranları.

DİYARBAKIR SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır seçim sonuçları, Türkiye 14 Mayıs Genel Seçim ve Cumhurbaşkanı seçim sonuçları dahilinde açıklanacak. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin anlık sonuçları ile Türkiye geneli seçim sonuçları Star seçim sayfasında yer alacak.

Diyarbakır Seçim Sonuçları 2023, adayların ve partilerin il ilçe oy oranlarını haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz.

YSK verilerine göre Diyarbakır 2023 seçim sonuçları: Cumhurbaşkanı ve milletvekili oy oranları, star.com.tr seçim sayfasında yer alıyor.