29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Erkekleri Mutlu Edecek Hediyeler Şıklıktan Geçiyor...

Hediye almak güzel olduğu kadar meşakkatli bir iş. Konu erkekler olduğu zaman daha da zorlaştığı konusunda özellikle kadınlar hem fikir. Ama günümüz erkeğinin de öncelikleri başında şıklık ve stil sahibi giyim geliyor.

9 Aralık 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Erkekleri Mutlu Edecek Hediyeler Şıklıktan Geçiyor...

Erkek hazır giyiminde 93 yılı geride bırakan Hatemoğlu mağazaları,  bu yıl yeni yıl alışverişine çıkan erkeklerin gardıropunu baştan aşağı donatacak, hediye arayışında olan kadınların da seçeneklerini arttıracak, bütçelerine uygun özel kampanyalar ve şık hediye seçenekleri ile yeni yıla hazır. 

YENİ YILDA BAŞTAN AŞAĞI YENİLENMEK İSTEYEN ERKEKLER İÇİN  HATEMOĞLU’NDAN ‘’TAM TAKIM KAMPANYASI’’ BÜTÜN ERKEKLERİ MUTLU EDECEK

Yeni yılda stiline dokunmak isteyen, uyumlu bir şıklıkla paltodan kabana, takım elbiseden gömleğe bütünlük yakalamak için Hatemoğlu mağazalarında sınırlı süre için özel bir kampanya başlatıldı. 16-31 Aralık tarihleri arasında uygulanacak kampanya da Takım elbise, gömlek, kravat, kaban veya paltodan oluşan dörtlü grup 1275 TL yerine 595 TL fiyatla satışa sunuluyor. 

Bu kampanya ile 2016 kışının şık paltoları, Hatemoğlu’nun klasik takım elbiseleri ve bunlarla uyumlu gömlek ve kravat ile yeni yıla şık bir başlangıç yapmak mümkün. 

ARTIK AKSESUAR ERKEKLER İÇİNDE ÖNEMLİ.... HER BÜTÇEYE UYGUN, ŞIK HEDİYE SEÇENEKLERİ 

Aksesuar erkek şıklığının en önemli unsurlarından biri. Hatemoğlu mağazalarında Kol düğmeleri, kravat, kemer, cüzdan ve kaşkol gibi aksesuarlar arasından seçim yaparak sevdiklerinizin tarzını şık bir dokunuşla tamamlayabilirsiniz. Parçaları kombinlemeye vakti olmayanlar için ise Hatemoğlu mağazalarında kravat, mendil ve kol düğmelerinden oluşan hediye setleri bulunuyor. İsterseniz bu setleri çok şık bir gömlekle zenginleştirebilirsiniz. 

Ayrıca 16-31Aralık tarihleri arasında yapılan kampanya ile  79.9 TL değerinde gömlek alana 29.9 TL değerindeki kravat hediye edilecek.