29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Genç Ahmet’in hayalleri gerçek oldu

Yıllardır yönetmenlik düşleri kuran hafif zihinsel engelli 20 yaşındaki Ahmet Can Özdemir, ‘Payitaht Abdülhamid’ dizinin setinde yönetmen Emre Konuk ve oyuncu Bülent İnal ile bir araya geldi.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Genç Ahmet’in hayalleri gerçek oldu

Doğuştan hafif zihinsel engelli ve kas  hastası 20 yaşındaki Ahmet Can Özdemir’in yönetmenlik isteği gerçek oldu. Uzun zamandır ailesinin desteği ile tedavi gören Ahmet Can’ın hayallerine okuldaki öğretmen ve idareciler kayıtsız kalmadı. Yıllardan beri senaryo yazan ve filmini düşlerinde oynatan Ahmet Can, ziyaret ettiği Seka Platoları’nda çekilen Payitaht Abdülhamid setinde büyük heyecan yaşadı. İlk olarak yönetmen Emre Konuk ile bir araya geldi. Konuk, özel misafirini yanına alarak yönetmen koltuğuna oturttu.

OYUNCULARLA TANIŞTI

20 yaşındaki genç Ahmet Can Özdemir’in birhayli heyecanlı olduğu gözlendi. Çekimlerin ardından Ahmet Can, Sultan Abdülhamid Han rolünü üstlenen başarılı oyun oyuncu Bülent İnal ve dizinin diğer önemli karakterlerini canlandıran Hakan Boyav ve  Bahadır Yenişehirlioğlu ile de tanışma fırsatı yakaladı.

Dizi setini neşelendirdi

Ahmet Can, dizinin finalinin nasıl olacağını sorunca, sette bulunan oyuncular ve görevliler kahkahaya boğuldu. Ünlü oyuncu Bülent İnal, “Bunu kameralar önünde değil ama sana özel bir şekilde söylerim” dedi.