4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Hatay seçim sonuçları 2023! Hatay seçim sonucu, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi oy oranları

Hatay seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. 14 Mayıs 2023 seçim sonuçları, star.com.tr'den anlık olarak takip edilebilecek. Peki Hatay milletvekili seçiminde hangi parti birinci oldu? Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi partilerin oy oranları nasıl? Hatay seçim sonucu saat kaçta açıklanır? İşte Hatay seçim sonuçları 2023, açılan sandık oranı, geçerli oy, toplam seçmen, Cumhurbaşkanı ve milletvekili oy oranları

13 Mayıs 2023 Cumartesi 11:15 - Güncelleme:
Hatay seçim sonuçları 2023! Hatay seçim sonucu, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi oy oranları

Türkiye, 14 Mayıs'ta Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri için sandık başına gitti. Hatay seçim sonuçları, ilde yaşayan vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Peki, 2023 seçimlerinde Hatay'da hangi Cumhurbaşkanı adayı, hangi ittifak kazandı? İşte Hatay seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı adaylarının ve AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP, HÜDA PAR, Yeniden Refah Partisi, Adalet Partisi, Zafer Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokrat Parti ve Yeşil Sol Parti oy oranları

Yüksek Seçim Kurulu tarafından duyurulan seçim takvimi işlemeye devam ediyor.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerini belirlemek için sandık başına gitti.

Türkiye genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. Oy verme işlemleri, Türkiye genelinde saat 17.00'de sona erdi. Hatay 2023 seçimlerinde; Antakya‎, Defne, Altınözü, Arsuz, Belen‎, Dörtyol‎, Erzin‎, Hassa‎, İskenderun‎, Kırıkhan, Kumlu, Payas, Reyhanlı‎, Samandağ‎, Yayladağı‎ seçim sonucu ne? Hatay'da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimini hangi parti kazandı? 2023 Hatay AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti seçim sonucu, partilerin oy oranları.

Hatay seçim sonuçları, Türkiye 14 Mayıs Genel Seçim ve Cumhurbaşkanı seçim sonuçları dahilinde açıklanacak. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin anlık sonuçları ile Türkiye geneli seçim sonuçları Star seçim sayfasında yer alacak.

Son dakika: YSK yaptığı açıklamada, seçim yasaklarının kaldırıldığını duyurdu. YSK verilerine göre Hatay 2023 seçim sonuçları: Cumhurbaşkanı ve milletvekili oy oranları, seçim yasakları kalktığı anda haberimizde yer alacak.

HATAY SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Hatay Seçim Sonuçları 2023, adayların ve partilerin il ilçe oy oranlarını haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz.

  • Hatay seçim sonucu
  • Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi
  • oy oranları
  • seçim 2023