29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

İçişleri Bakanlığı'ndan sosyal medya atağı

İçişleri Bakanı Muammer Güler'in ve Bakanlığın sosyal medyada kullandığı adreslerin tanıtımı için 2 afiş hazırlandı. Vatandaşlar, bu adreslerden Bakan Güler'e ulaşıp yorum ve önerilerini aktarabilecek.

AA11 Kasım 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İçişleri Bakanlığı'ndan sosyal medya atağı
İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince hazırlatılan afişlerde Bakan Güler'in 6, Bakanlığın ise 3 hesabına yer verildi.

Tüm illere gönderilecek, "Bakanlığımızı ve Bakan Muammer Güler'i Sosyal Medya'da takip edin" sloganıyla hazırlanan afişlerde, Bakanlığın Twitter'deki /TC_icisleri, Facebook'taki /TC.icisleri ve Youtube'daki /icisleribasin adresleri ile Bakan Güler'in kullandığı Twitter adresi /BakanGuler, Facebook'taki /BakanMuammerGuler, Youtube'daki /BakanGuler, Googleplus'taki /BakanGuler, İnstagram'daki /BakanGuler ve Flickr'daki /BakanGuler adresleri yer aldı.

Afişlerde, 'Bakanlığımızın ve Sayın Bakanımız Muammer Güler'in çalışmalarını sosyal medyada takip edebilir, yorum ve önerilerinizi yazabilirsiniz' ifadeleri yer aldı.

Vatandaşlar, bu adresleri kullanarak İçişleri Bakanlığı ile Bakan Muammer Güler'e ulaşıp, öneri ve yorumlarını dile getirebilecek.

Öte yandan, Bakan Güler'in Twitter'deki hesabını 44 bin 780 kişinin takip ettiği belirtildi.