29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

İmamoğlu kendi beceriksizliğinin mağduru oldu! Sosyal medyada gündem olan görüntüler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir metro istasyonunda vatandaşlarla birlikte sohbet ederek yürüdüğü sırada zeminde bulunan yürüyen bandın çalışmadığı görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler gündem olurken, daha önce yürüyen merdivenlere müdahale edildiği için arıza yaptığını iddia eden İBB yönetiminin bu duruma ne diyeceği merak konusu...

YELİZ GEDİMAN22 Aralık 2023 Cuma 07:41 - Güncelleme:
İmamoğlu kendi beceriksizliğinin mağduru oldu! Sosyal medyada gündem olan görüntüler

İstanbul'da trafik ve toplu ulaşım çilesi bitmek bilmiyor. İBB yönetimindeki İstanbul'da ulaşıma bağlı problemler çileye dönüşmeye devam ediyor.

Çalışmayan asansörler, yürümeyen merdivenler İstanbul'u günden güne içinden çıkılmaz bir hale sokuyor.

İMAMOĞLU'NUN YÜRÜDÜĞÜ BANT BİLE ÇALIŞMIYOR

Bu kez CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun metro istasyonunda vatandaşlarla birlikte yürüdüğü sırada zeminde bulunan yürüyen bandın çalışmadığı görüldü.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler gündem olurken vatandaşlarla ve öğrencilerle sohbet ederek yürümeye devam eden İmamoğlu'nun görüntülerine yansıyan anlarda bandın hareket etmediği görülüyor.

Daha önce yürüyen merdivenlerle ilgili arızalara dışarıdan müdahale edildiğini belirten CHP'li İBB yönetiminin bu videoya ne diyeceği merak konusu oldu.