29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

İngiltere Kraliçesi Elizabeth hakkında şoke eden gerçekler

Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın maliyeti hakkında günlerce yayın yapan İngiliz medyası, Kraliçe Elizabeth hakkında aynı yayını yapabilir mi? İşte Elizabeth'in akıllara zarar yaşantısı...

stargazete.com-özel23 Kasım 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:

Ergün Diler ve Bekir Hazar'ın sunduğu Yaz Boz programında, uluslararası bazı medya kuruluşlarının özellikle İngiliz medyasının Türkiye'ye ve Erdoğan'a bir süredir yaptığı inanılmaz saldırı yorumlandı. 

Ağırlıklı olarak Selçuklu-Osmanlı mimarisine uygun olarak yapılan, her köşesinde Türk-İslam sentezinin izlerinin göze çarptığı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yönelik birkaç haftadır süren saldırılarda İngiliz medyasının başını çekmesi dikkat çekiyordu. 

Bekir Hazar, İngiliz medyasının bu saldırılarının bazı çevreler tarafından aynen kopyalanarak Türkiye'ye taşındığını, İngiliz medyası ne derse, aynısını Türkiye'deki uzantılarının tekrarladığını belirtti. 

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI'YLA DALGA GEÇİYORLAR AMA...

Ülkemizde kimsenin de, Batı'nın saraylarını gidip incelemediğinin altını çizen Hazar, İngiltere'de Cumhurbaşkanı olmadığını, onun yerine başta bir kraliçe bulunduğunu, kraliçenin meclisi dahi feshetme yetkisinin bulunduğunu, inanılmaz bir serveti olduğunu belirtti ve, "onlar bizimle dalga geçti, biz de onlarla dalga geçtik, buyrun" diyerek hazırlanan Kraliçe Elizabeth VTR'sine işaret etti. 

VTR'de Kraliçe Elizabeth hakkında, bugüne kadar çok fazla dillendirilmeyen akıllara zarar detaylar göze çarpıyor.

İŞTE TÜRKİYE'DEKİ CUMHURBAŞKANLIĞINI "İSRAF, ŞATAFAT" ŞEKLİNDE LANSE EDEN İNGİLTERE'NİN KRALİÇESİ VE İNANILMAZ DETAYLAR...

*