27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

İstanbul TOKİ kura sonuçları isim listesi! İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama

İstanbul TOKİ kura çekilişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekilişleri İstanbul ile devam ediyor. Bu kapsamda TOKİ İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki için 508 adet konut kura çekilişi 30 Kasım'da gerçekleştirilecek. Noter huzurunda yapılacak olan çekilişle birlikte 2+1 ve 3+1 konutlar hak sahiplerini bulacak. Peki, İstanbul TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte 2022 TOKİ İstanbul kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

29 Kasım 2022 Salı 14:34 - Güncelleme:
İstanbul TOKİ kura sonuçları isim listesi! İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi sonuçları sorgulama

İstanbul TOKİ çekilişi ile Tuzla Aydınlı mahellesinde yapılacak olan 218 adet 2+1 ve 290 adet 3+1 olmak üzere toplamda 508 adet konut hak sahiplerini bulacak. Tuzla TOKİ kura sonuçları, canlı izlenebilecek olup, TOKİ'nin resmi sitesi üzerinden öğrenilebilecek. Peki, İstanbul TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte 2022 TOKİ İstanbul kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

İSTANBUL TOKİ KURA SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

TOKİ İstanbul kura çekimi için nefesler tutuldu. TOKİ'den yapılan açıklama ile İstanbul Tuzla'da gerçekleştirilecek olan kura çekimi için tarih belli oldu. İstanbul'da Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Silivri ve Tuzla ilçerlerinde konut inşa edilecek.

Toplu Konut İdaresi'nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki için 508 adet konut kura çekilişi 30.11.2022 Çarşamba günü saat 11.00'de yapılacak.

İstanbul TOKİ kura çekilişi CANLI izle! İstanbul Tuzla TOKİ kurası sonuçları

2+1 ve 3+1 sosyal konutların sahiplerini belirlemek için düzenlenecek olan İstanbul Tuzla TOKİ kura çekimi canlı yayında gerçekleştirilecek. İstanbul Tuzla'da yapılacak olan kura çekilişinin canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenebilecek.

2022 TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura çekilişi canlı yayın ardından belli olan isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor.

iSTANBUL TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ sosyal konut projesinde 2023 yılının ilk çeyreğine kadar konut ve arsalar için tüm kuraların çekilmesi ve hak sahiplerinin belirlenmesi planlanıyor.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ İADELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada hak sahibi olamayanların başvuru bedelleri kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında iade edilecek. Başvuru iptal edilenler de kurayı beklemeden başvuru bedelini iade alabilecek.

Kurada hak sahibi olamayanlar, TOKİ başvuru ücreti iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecekler.

2022 TOKİ KURA TAKVİMİ

26-28 Kasım: Diyarbakır

26-28 Kasım: Malatya

1 Aralık: Bolu ve Karaman

2 - 3 Aralık: Düzce

3 - 7 Aralık: Konya

4 - 5 Aralık: Zonguldak

6 Aralık: Bartın

7 Aralık: Karabük

  • toki
  • toki istanbul kura sonuçları
  • toki tuzla
  • kura çekilişi
  • isim listesi
  • sorgulama