29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

İşten çıkarılan adam kendini yaktı

Trabzon'da, işten çıkarıldığını öne süren Mustafa C, üzerine döktüğü benzini çakmakla tutuşturdu. Vücudunda yanıklar oluşan Mustafa C, tedavi altına alındı.

AA1 Nisan 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İşten çıkarılan adam kendini yaktı
Trabzon Belediyesi'nin Hızırbey Mahallesi'ndeki hizmet binası önüne, elinde benzin dolu şişe ile gelen Mustafa C, etraftakilere, işten çıkarıldığını, bu nedenle kendini yakacağını söyledi.

Bir süre belediye binası önünde oturan Mustafa C, daha sonra üzerine benzin döktü. Bu sırada etraftakilerin ikna etmece çalıştığı Mustafa C, çakmakla benzini tutuşturdu. Alevler arasında kalan ve oturduğu yerden kalkarak koşmaya başlayan Mustafa C'ye ilk müdahaleyi belediyenin özel güvenlik görevlisi yaptı. Görevli, kendini yere atan Mustafa C'nin üzerindeki alevleri yangın tüpüyle söndürdü.

Elleri, yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Mustafa C. ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastane yetkilileri Mustafa C'nin hayati tehlikesinin olduğunu, müşahede altında tutulduğunu belirti.

Daha önce de belediyenin giriş kısmındaki çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunduğu belirtilen Mustafa C'nin bir taşeron firmada geçici çalıştığı, süre dolduğu için işten çıkarıldığı öğrenildi.