29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Ahmet Kekeç: Dersim, CHP ve Kılıçdaroğlu'nu neden rahatsız ediyor?

24 TV’de Seda Selek’in moderatörlüğünü yaptığı ‘Siyaset 24’ programında Ahmet Kekeç, Halime Kökçe ve Ceren Kenar ile gündemdeki konular masaya yatırıldı.

24 Kasım 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kemal Kılıçdaroğlu’nun “CHP’yi MİT karıştırıyor” iddiasına yönelik Ahmet Kekeç, “en iyi cevabı iki CHP’li verdi” dedi. Ahmet Kekeç, şunları söyledi:
 
EN İYİ CEVABI İKİ CHP’Lİ VERDİ
 
“Kemal Kılıçdaroğlu’na en iyi cevabı iki CHP’li verdi. Biri eski CHP’li; Emine Ülker Tarhan şunu söyledi: “Başarısızlığını oraya fatura etmesin.”
 
Rıza Türmen de; “biz zaten karışığız. MİT’in bizi karıştırmasına gerek yok. Zaten bu durumdayız” gibi bir açıklama yaptı. Türmen’in  dediği gibi; partide kopmalar olmuş, senin Genel Başkanlığın tartışılıyor, üst üste girdiğin bütün seçimleri kaybettin, liderliğin ciddi bir şekilde sorgulanıyor, kendi içinde karışık bir durumdasın ve bunu MİT’e yıkma.
 
Emine Ülker Tarhan, yeni CHP’nin cemaatle kurduğu ittifaka da göndermeler yaptı. Ki bir süredir bu iki grup CHP ve cemaat (ya da diyelim ki paralel unsurlar) ittifak halindeler.
 
Kemal Kılıçdaroğlu’nun MİT’le ilgili iddiaları enformasyon kokan iddialar. Daha önce gündeme getirilmiş, muhtemeldir ki paralel bir takım unsurların kendisine ulaştırdığı bilgiler.”