29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Küçük oyuncu Doğan İzci'den Vali Yazıcı'ya ziyaret

Venedik Film Festivali'nde 'Premio Bastio D´Oro 2014- En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü alan 'Sivas' filminin çocuk başrol oyuncusu Doğan İzci, Vali Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

23 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Küçük oyuncu Doğan İzci'den Vali Yazıcı'ya ziyaret

Sivas Filmi için yönetmen Kaan Müjdeci tarafından 200 çocuk arasından seçilen ve Venedik Film Festivali'nde aldığı ödülle adını duyuran 11 yaşındaki İzci, Vali Yazıcı ile sohbet etti.

Vali Yazıcı, küçük yaşta sinema tarihinin Türkiye açısından en önemli ödüllerinden birini alan küçük Oyuncu Doğan'ı tebrik ederek, hediye verdi.

Yozgat'ın evlatlarından biri olan küçük Doğan'ın böylesine önemli bir ödülü almasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Yazıcı, şunları söyledi:

"Sevgili yavrumuzun böyle uluslararası bir festivalde başarı göstermiş olması bizi gururlandırdı. Üstelik de en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Tebrik ediyoruz. Bizim için de şeker tadında bir sürpriz oldu. İnşallah bundan sonra da aynı başarıları gösterir."

Venedik Film Festivali'nde ödül alan Doğan İzci'yle bundan sonra yakından ilgileneceklerini ifade eden Yazıcı, "Bizim için özel bir evlat oldu. Özellikle aile fertlerinin de takibiyle üzerinde biraz daha durmamız gereken, ilgilenmemiz gereken yetenekli bir çocuğumuz. Bundan sonra yanında olacağız. İnşallah devamı gelir diye temenni ediyoruz" dedi.