18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Malatya'da eğitime kar engeli

Malatya'da 31 Aralık tarihinde okullar tatil oldu.

31 Aralık 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Malatya'da eğitime kar engeli

Malatya Valisi Aydın Baruş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Meteorolojik verilere göre ilimiz genelinde bu gece ve yarın devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Malatya ili genelinde 31 Aralık Pazartesi günü eğitime ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de Pazartesi günü idari izinli sayılacaktır" dedi.

GAZİANTEP'TE OKULLAR TATİL OLDU MU?

Gaziantep'te gece yarısından sonra başlayan kar yağışı gündüz de etkisini sürdürdü. Yetkililer ise kar ve buzlanmaya karşı uyardı. 

Öğrencilerin en çok merak ettiği, "Okullar tatil olacak mı" sorusunu ise Gaziantep Valisi Davut Gül yanıtladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gül, "Gaziantep genelinde kar yağışını takip ediyoruz, eğitim öğretimi aksatacak bir durum henüz yok, böyle bir durum ortaya çıktığında sizlere haber veririz" dedi. Henüz kar tatili olan iller ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Güncel açıklamaları haberimizden takip edebilirsiniz.