29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Medcezir 47.Bölüm'de Yaman yaptığı hatayı telafi etmeye çalışır!

Yaman ve Mira'nın çalkantılı aşkı devam ediyor. Medcezir 47.bölümde bekleyen gelişmeler yaşandı. Yaman Mira'nın hastalığını öğrenirken bu güne kadar yaptıklarından pişman olmuştur. Artık Mira'ya yaptıklarını affettirmeye çalışır.

8 Kasım 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Medcezir 47.Bölüm'de Yaman yaptığı hatayı telafi etmeye çalışır!
Star Tv'nin beğenilen dizisi dün akşam ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Yaman Mira'nın tedavi olduğunu öğrenmişti.
 
Dün akşam yayınlanan 47.bölümde ise yaptıklarından dolayı pişman olan Yaman tüm gerçekleri öğrenir. Fakat artık herşey için çok geçtir. Çünkü Yaman artık Elif'le birliktedir! 
 
Elif'in eski sevgilisi Yaman'la sevgili olduğunu öğrenir. Sonra Yaman'ı dövmek için gider. 
 
Medcezir'in bu bölümünde ise ;
 
Mira’nın hastalığı hakkındaki gerçekleri öğrenen Yaman, kendini kör bir çıkmazın içinde bulur. Mira  ise yaşadığı hayal kırıklığının da etkisiyle geçmişle hesaplaşır. Artık Yaman’ı affetmemeye kararlıdır. 
 
Pişmanlıkla ne yapacağını düşünen Yaman bu sefer de Sude’nin hışmına uğrar ve Mira’ya verdiği zararla bir kez daha yüzleşir. Yaman bir çıkış yolu bulmak için Mert’e her şeyi anlatır. İkisi fark ettirmeden Mira’nın hayatına değmenin yollarını ararlar… 
 
Yaman bir çıkış yolu bulmak için Mert’e her şeyi anlatır. İkisi fark ettirmeden Mira’nın hayatına değmenin yollarını ararlar. Mira ise yıkılmadığını göstermek için eskisinden de güçlü bir şekilde Yaman’ın karşısına çıkar. 
 
Yaman Elif’le konuşup gerçekleri açıklamaya karar verir fakat Elif’in geçmişinden gelen bir yumruk sözünü keser, Elif’i korumak için onun yanında kalmaya mecbur kalır. 
 
Leyla’nın sessiz çığlığı Mira aracılığıyla Yaman’a ulaşır. Yaman bu görüşmeyi kendi leyhine çevirmek isterken Mira işleri zorlaştırmaya devam eder.
 
Okulda yardım için düzenlenen bir müzayede Altınkoy’luları bir araya getirir. Mira, Yaman’la olan geçmişine başka bir açıdan bakmasını sağlayacak önemli bir ayrıntıyı öğrenirken Yaman büyük bir risk alır ve Nadir’e restini çeker. Müzayede herkes için bir gövde gösterisiyken büyük bir skandalla ortalık karışır.