29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Medcezir 51.Bölüm Star Tv Canlı Yayını!

Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi Medcezir birazdan yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Geçtiğimiz bölümde barışan ve dans eden Yaman ve Mira bu akşam herşeyi geride bırakarak yeniden başlarlar.

5 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Medcezir 51.Bölüm Star Tv Canlı Yayını!
 
 
Medcezir'in yeni bölümüne saatler kaldı. Medcezir,aksiyon ve eğlence dolu bir bölüm ile saat 20.30'da itibaren sevenleriyle bulusaşacak. 
 
Geçtiğimiz bölümde neler yaşandı? 
 
Yaman’ın Mira için yaptıkları nihayet, Yaman’ın Mira’ya kavuşması için etkisini gösterdi. Hatırlayacağınız gibi geçen bölüm Asım Şekip Kaya üniversitesi “Dans Gecesi” ‘ ne önce Mert ile Eylül’ün dansı sonrasında ise Yaman’ın Altın Koy’un uzaklarında Beren ile beraber planladığı romantik gece ile son buldu.
 
Bu Bölümde ise;
 
Yaman ve Mira nihayet barışıyor ve herkese ilan ediyor. Orkun Mira’yı Yaman’dan vazgeçirme çabalarına giriyor. Elif her ne kadar Yaman’ı unutmuş gibi görünsede aslında unutamamıştır. Selim Deniz ile olan birlikteleğinden “Vicdan azabı” duyduğunu dile getiriyor. Bu olanların yanı sıra Nadir Baktır oğlu ile evlenen Leyla Nadir tarafından hem ağır şiddete hemde tehdide maruz kaluyor. Her zaman aksiyon tavan yapacak değil ya eee tabi ki bu bölümmede Mert ile Uzay’ın bowling rekabeti ve Asum Şekip Kaya Üniversitesinin bowling eğlencesi damgasını vuruyor.