29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Medcezir 52.Bölüm Youtube videosu yayınlandı! Bu Tarz Benim Gizem Güler dizide!

Medceir Star Tv ekranlarında 52.yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dün akşamki bölümde izleyicileri en çok şaşırtan olay ise Yaman'a oynanan oyundur. Yaman'ın ise ne yapacağı merak konusu olmuştur. Bu Tarz Benim yarışmasının elenen ismi Gizem Güler ise diziye tekrardan katıldı.

13 Aralık 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Medcezir 52.Bölüm Youtube videosu yayınlandı! Bu Tarz Benim Gizem Güler dizide!
 
Star Tv'nin beğenilen dizisi Medcezir dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümü resmi Medcezir Youtube adresi tarafından yüklendi ve şu anda izlenebilir.
 
Yaman geçmişi ile yüzleşmekten endişelenmektedir. Mira ise bunun için Yaman'a bir oyun oynamak ister. Mira, Eylül ve Elif birlikte Yaman'a oyun hazırlarlar. Ona Sibel ile ilgili bir kaç şey söyler ve notlar yollarlar. Tüm aile Yaman'ın Sibel mevzusunu konuşmaktadır.
 
Fakat beklenilen kişi Sibel çıkmaz. Aslında tüm olan Yaman'a yapılan bir şakadır. Yaman ise bundan oldukça rahatsız olmuştur.
 
medcezir.20141213014025.jpg
 
GİZEM YENİDEN DİZİDE!
 
Bu Tarz Benim Gizem Güler Yaman'ın karşısına tekrar çıkar. Medcezir son bölümde Sibel karakteriyle gelen Gizem Güler herkesi şaşırttı
 
Okula gelen Sibel, Yaman ve Orkun konuşurlarken birden içeri girer. Yaman Sibel'le birlikte bir kez daha geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. 
 
GİZEM GÜLER KİMDİR?
 
12 Eylül 1989 yılında Aydın'ın Nazilli ilçesinde dünyaya gözlerini açan Gizem Güler, beden eğitimi bölümünden mezun.
 
medcezir1.20141213014051.jpg
 
Miss Model of Turkey -Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'na katıldı. 90-61-89 vücut ölçülerine sahip olan Gizem Güler'in göz rengi kahverengi, boyu 1.70 ve kilosu ise 58.
 
11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla yakından ilgili.
 
Bir dönem Number 1 TV'de sunuculuk yaptı ve Fashion TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında şansını denedi.
 
Wipe Out yarışmasına katıldı ve Kocamın Ailesi dizisinde rol alan Güler, Ekranın çok izlenen dizilerinden Medcezir'de Sibel karakterini canlandırmış ve yeni sezondaki ilk bölümlerde Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçmişti.