29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Medcezir 52.bölümde Gizem Güler oynayacak mı? Sibel geri dönüyor!

Star Tv ekranlarında her cuma akşamı yeni bölümü ile yayınlanan dizi bu akşam 52.bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam ki bölümüyle ise Gizem Güler yeniden dönüyor. Mira Yaman'a bir oyun oynamaktadır Onu Sibel ile yüzleştirir.

12 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Medcezir 52.bölümde Gizem Güler oynayacak mı? Sibel geri dönüyor!
Medcezir bomba gibi bir bölümle bu akşam Star tv ekranlarında olacak. Medcezir dizisinde bu hafta Mira'nın oyunu damga vuruyor.
 
Yaman Sibel ise ilgili yeni bilgiler almıştır. Ve Sibel ile yüzleşmekten çekinir çünkü karşısına beklenmeyen sonuçların çıkmasından korkar. Aslında tüm bu oyunu planlayan Mira'dır.
 
Mira, Eylül ve Elif birlikte Yaman'a oyun hazırlarlar. Ona Sibel ile ilgili bir kaç şey söyler ve notlar yollarlar. Tüm aile Yaman'ın Sibel mevzusunu konuşmaktadır. Yaman da farklı bir sonuçla korkmaktan korkar. Yaman bu oyunu oynayınca neler yapılacağı merak konusu oldu.
 
Sibel ise bir ara diziye giren kişi Gizem Güler'dir. Bu Tarz Benim yarışmasından da ayrılan Gizem bu  bölümde oynaması beklenmektedir. Çünkü Sibel bir ara diziye giren ve Yaman ile öpüşen Gizem Güler'in ta kendisidir.
 
Ayrıca Nihat hapisten çıkmıştır ve intikam için yeniden gelir. Yaman ve Mira aylar boyu yaşanan tüm zorluklara rağmen tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, korkusuzca gelecekten bahseden Yaman artık Mira’nın elini ne olursa olsun bir daha bırakmamaya kararlıdır.