29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Medcezir 53.Bölüm 1.fragmanında Yaman vuruluyor!

Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi Medcezir 53.Bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta eğlenceli ve sakin bir bölümün ardından bu hafta herkesi büyük sürprizler bekliyor. Yeni bölümde Medcezir'in izleyicilerine en büyük sürprizi ise Yaman'ın vurulması.

16 Aralık 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Medcezir 53.Bölüm 1.fragmanında Yaman vuruluyor!
 
 
Medcezir 53.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide geçtiğimiz hafta Mira Yaman'a bir oyun oynamıştır. Sibel ise geri dönmşü ve yeniden Yaman'ın hayatına girmek istemektedir.
 
Yayınlanan 53.bölüm fragmanında ise Siel ortalığı yine karıştırır. Yaman ve mira yeniden bir araya gelmişlerdir kafat yüm işi bozan bu kez Sibel olmuştur. Yaman ve Mira'nın arası yeniden bozulur. Orkun ise Mira'yı Yaman'dan soğutma çabaları devam eder.
 
Sibal'in ise Yaman'ın hayatına girme cabası devam etmektedir. Mira'yı öğrenen Sibal davranışlarını değiştirir. Nadir ise hapisten çıktıktan sonra intikan peşindedir. Kendisine ihanet edenlerin peşine düşmüştür.
 
Medcezir 53.bölümün ise en sürpriz sahnesi Yaman'ın vurulma sahnesi olacak. Yaman fragmanın sonunda vurularak yere yığılır ve Selim'in kolları arasında kalır.
 
Medcezir 53.bölüm ile 19 Aralık Çarşamba akşamı Star tv ekranlarında olacaktır.