29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Medcezir saat 20.30'da Star Tv'den İzlenebilecek! Mira'dan Yaman'a Oyun!

Star tv ekranlarının beğenilen dizisi Medcezir bu akşam 52.bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlanan Medcezir 50.bölüm 1.fragmanı ve 2.fragmanı dizide heyecanları arttırırken bölüme Mira'nın oyunu damga vuracaktır. Medcezir saat 20.30'dan itibaren Star Tv'den izlenebilecek.

12 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Medcezir saat 20.30'da Star Tv'den İzlenebilecek! Mira'dan Yaman'a Oyun!
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi her cuma olduğu gibi bu akşama da damga vurmak için geliyor. Bu hafta ise dizide Yaman ve geçmişi konu alınıyor.
 
Yaman geçmişi ile yüzleşmekten endişelenmektedir. Mira ise bunun için Yaman'a bir oyun oynamak ister. Mira, Eylül ve Elif birlikte Yaman'a oyun hazırlarlar. Ona Sibel ile ilgili bir kaç şey söyler ve notlar yollarlar. Tüm aile Yaman'ın Sibel mevzusunu konuşmaktadır. 
 
Yaman ise Sibel isminden çekinir. Çünkü karşısına beklenmeyen sonuçların çıkması aslında Yaman'ı tedirgin etmektedir. Sibel ise bir ara diziye giren kişi Gizem Güler'dir.Bu Tarz Benim yarışmasından da ayrılan Gizem bu  bölümde oynaması beklenmektedir. Nihat hapisten çıkmış ve intikam için planlara başlamıştır.
 
 
 
Yaman ve Mira aylar boyu yaşanan tüm zorluklara rağmen tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, korkusuzca gelecekten bahseden Yaman artık Mira’nın elini ne olursa olsun bir daha bırakmamaya kararlıdır. 
 
Nadir Baktıroğlu’nun hapse girmesi herkesin rahat bir nefes almasını sağlar. Selim onu hayat boyu içeride tutacak delilleri bir bir toplarken Cengiz’in de peşinde olduğunu hissettirir. Cengiz ise Nadir’le özgürlüğünün pazarlığını yapmaktadır.
 
Nadir hakkındaki soruşturmanın derinleştirilmesi Sude’nin nefesini keser. Nadir’in elinde bulunan görüntüler Sude’nin Altınkoy’daki bütün hayatını mahvetmeye yeterlidir. Bu ümitsizlikle Sude, Kenan’ın tanıdık hayatına sığınır. Kenan ona kimsenin zarar vermemesi için elinden geleni yapmaya hazırdır.
 
Yaman’a geçmişinden gelen bir telefon Mira’nın onu kıskanmasına yol açar. Gelecekten korkmadan konuşan Yaman geçmişi konusunda da Mira’ya sonsuz güven verir. 
 
Yaman ısrarla üzerinde durmamasına rağmen Eylül ve Mira, Elif’in de yardımıyla ona bir oyun oynamaya karar verirler. Yaman’ın tepkisinden korksa da Mert de onlarla birlik olmak zorunda kalır.
 
Yaman’a oynanacak oyun herkesin bir araya geleceği büyük bir partiye dönüşür. O gece Mira beklenmedik bir karar verir. 
 
STAR TV TURKSAT 4A UYDUSU:
 
Uydu Adı : Türksat 4A
Alış Frekansı : 12.015 MHz
Polarizasyon : Yatay (H)
Sembol Hızı : 27.500 Ksym/s
FEC değeri : 5/6
DIGITURK - 27 Kanal (Digiturk HD 27 veya 327)
D-SMART - 24 Kanal (D-Smart HD 24 veya 424)
TELEDÜNYA - 26 Kanal
KABLOTV - S-10 Bandı
TİVİBU - 27 Kanal