7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Medcezir'de aşk yeniden başladı! Yaman ve Mira yeniden bir arada!

Star Tv ekranalarının en çok beğenilen ve izlenen dizilerinden olan Medcezir'de aşk yeniden başladı. Haftalardır arası küs olan ve ayrı kalan Yaman ve Mira bu bölümde aşk tazelediler!

6 Aralık 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Medcezir'de aşk yeniden başladı! Yaman ve Mira yeniden bir arada!
 
 
Medcezir yeni bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Her Cuma akşamı ekranlara gelen ve izleyici kitlesi tarafınden beğenilip takip edilen dizi uzun süre sonra aşıkları barıştırdı.
 
Yaman ve Mira'nın sevgili olduklarını herkes öğrenmiştir. Orkun ise bu durumdan rahatsızdır ve olayları bozmak ister. Elif ise Yaman'ın aşk acısını çekmektedir. Nadir ise yaptıkları ortaya çıkmış ve tutklanmıştır. Herkes rahata ereceğini sansa da Nadir tehditler savurmaya devam eder. 
 
Bu bölümde herkes biraz huzura ermiştir. Dizite ise bu bölümde Mert ile Uzay’ın bowling rekabeti dama vurdu. Üniversitenin bowling turnuvasına katılan ikili arasında yaşanan eğlenceli anlar izleyenleri mutlu etmeyi başardı.
 
Kenan, Sude’ye olan aşkını kanıtlamak için Sedef’in karşısına çıkar. Bu yüzleşme sonucu Sedef’in içinde yeşeren şüphe Sude’ye ulaşır. Sude evliliğini sürdürmek için bir kez daha yalanlara başvurmaktan çekinmez.
 
Selim genç bir heyecanla Deniz’le olan ilişkisini bir adım öteye taşırken, Yaman ve Mira da artık korkusuzca birlikte bir gelecekten bahsetmeye başlarlar. 
 
Yaman’la Selim’in aylardır bulmaya çalıştığı delil, sürpriz bir şekilde Selim'in eline ulaşır. Nadir köşeye sıkışır...
 
Medcezir'in ise bir sonraki bölümü merakla bekleniyor.
 
Son Bölümü İzlemek çin Tıklayınız http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir