26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Müge Anlı Burhan Aykurt olayı merak ediliyor

Müge Anlı Burhan Aykurt olayında son durum ne? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Müge Anlı son dakika gelişmeleri de tüm Müge Anlı takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor.

17 Eylül 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Müge Anlı Burhan Aykurt olayı merak ediliyor
Müge Anlı Burhan Aykurt olayında son durum ne? sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Müge Anlı son dakika gelişmeleri tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. l
 
MÜGE ANLI BURHAN AYKURT OLAYINDA SON DURUM NE? 
Müge Anlı son dakika gelişmeleri yoğun bir şekilde takip ediliyor. Burhan Aykurt şüpheli olarak ortadan kayboldu. Gencin evlilik vaadiyle kimliği bilinmeyen kişilerce öldürüldüğü iddia ediliyor.  Yayında olaylar geliştikçe haberimiz güncellenecektir. 
 
Burhan Aykurt'un ağabeyi Mahmut Aykurt, canlı yayında çelişkili ifadeler kullanınca olaylar iyice karıştı. Son olarak Mahmut Bey, kardeşinin kaybolmadan önce bir banka hesabına kira ödemesi olarak para gönderdiğini söyledi. Burhan Aykurt'un evlilik vaadiyle kandırıldığı da iddia ediliyor. Hem ekran başındakiler hem stüdyodakiler hem de sosyal medyada olayı inceleyenler abi Mahmut Aykurt'un çelişkili ifadelerinden şüpheleniyor.
 
Kayıp Burhan Aykurt'un kuzeni Mehmet Karakaya da "Mahmut'un konuşmaları kimseyi ikna etmedi. Bu programda Burhan ele alındığında 50 kişi birden izledik ama kimse Mahmut'un ifadelerine inanmadı." dedi.
Müge Anlı'nın soruları sonrasında Mahmut Bey'e eşininde inanmadığı ortaya çıktı.