2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Resimli 29 Ekim mesajları sizlerle

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta büyük bir coşku içinde kutlanacak. Bu yıl Cumhuriyet'in ilanının 96 yıl dönümü. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta milli bayram olarak kutlanıyor. Cumhuriyet mesajları resimli en güzel mesajlara haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

29 Ekim 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Resimli 29 Ekim mesajları sizlerle
29 Ekim, Türkiye Cumhuriyeti'nin resmen kurulduğu tarih olarak her yıl kutlanır. 29 Ekim 1923 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan bir anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin yönetim şekli Cumhuriyet olarak belirlendi. Türk milleti için Cumhuriyet Bayramı, milli birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın simgesi olarak kutlanan milli bayramdır.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 
 
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI 
Cumhuriyet, fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz.
 
Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. 
 
Cumhuriyetimizin bugün Ulu Önder Atatürk’ün açtığı yolda çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için olumlu atılımlar yaptığını büyük bir onur ve gururu içerisinde. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun” 

 
Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.
 
Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti, zaferle kalbimize yazdık Cumhuriyeti… Kutlu olsun 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız!
 
Tüm temennim bu yılın Cumhuriyet kavramının ne olduğunu dahi bilmeyenlere; Cumhuriyet adına bir şeyler öğretmesi. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…
 
Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun…
 
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
 

 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Ne mutlu Türküm diyene!
 
Cumhuriyet, etnik kökeni ne olursa olsun tüm yurttaşlarını Türk Ulusu çatı kimliğinde birleştirmiştir.
 
Cumhuriyet bayramı coşkusunun bütün milletimizce derinden yaşanması temennileriyle…

RESİMLİ 29 EKİM MESAJLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ HABERE GİDİNİZ

En güzel Cumhuriyet bayramı mesajları ve görseller

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 2 kıtalık şiirler