28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Rüzgar Çetin davasında şok gelişme!

Alkollü araç kullanırken vazifesi başında olan bir polisi öldürmekle suçlanan Rüzgar Çetini’in davasında şok bir gelişme yaşandı. Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin şehit ettiği polisin ailesi tarafından affedildi ve dava geri çekildi!

30 Eylül 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Rüzgar Çetin davasında şok gelişme!

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin geçtiğimiz aylarda alkollü araç kullanırken trafik kazasına sebep olmuştu. Otomobili polis aracına çarpmış bir polis yaralanırken bir polis ise vefat etmişti. Kazada suçlu taraf Rüzgar Çetin olmuş ve tutuklu olarak yargılanmasına karar verilmişti.

 

 

Beşiktaş’ta meydana gelen kazada Rüzgar Çetin'in kullandığı otomobil ile polis aracının çarpışması sonucu şehit olan evli ve 2 çocuk babası İsmet Fatih Alagöz'ün ailesi, şikayetçi olmuş ve dava görülmeye başlamıştı.

 

Rüzfa Çetin’in yargılandığı davada ilk olarak yaralanan polis memuru Emre Tetik şikayetinden vazgeçmişti. Bugün ise şok bir olay yaşandı ve şehit olan İsmet Fatih Alagöz'ün yakınları da şikayetinden vazgeçti.

 

 

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in çarptığı otomobilde şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz şikayetinden vazgeçti.

Adana’da oturan Özlem Alagöz, avukatı Yılmaz Aboşoğlu ve Gökay Gültekin ile birlikte Adana Adalet Sarayı’na giderek, “şikayetinden vazgeçtiğine” ilişkin dilekçesini, UYAP’tan davanın görüldüğü İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.

 

 

RÜZGAR ÇETİN BİR POLİS MEMURUNUN ÖLMESİNE NEDEN OLDU



Çırağan Caddesi Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrularak kaldırma çıkan polis aracı, yol kenarındaki demir parmaklıklara çarparak durdu.