28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Samsung Galaxy Edge Türkiye satış fiyatı ve teknik özellikleri

Güney Kore'li teknoloji devinin android tabanlı kavisli dokunmatik köşeli cihazı Galaxy Edge Türkiye'de satışa çıkıyor. Apple'ın iPhone hamlesinden sonra IFA'da tanıtılan bu cihaz açıklamaya göre 21 Aralık'tan itibaren Türkiye satış merkezlerinde olacak.

17 Aralık 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Samsung Galaxy Edge Türkiye satış fiyatı ve teknik özellikleri
 
 
Samsung'son en çok konuşulan cşhazlarından olan Samsung Galaxy Edge Türkiye'ye geliyor. Türkiye mobil pazarına girip girmeyeceği tartışılan ve sınırlı sayıda üretildiği bilinen cihaz 21 Aralık itibari ile vitrinlerde ki yerini olacak.
 
Kavis köşeli dokunmatik ekranı ile dikkat çekken ve ilk cihaz olma özelliğini taşıyan cihaz bu özelliği ile çok konşuluyor. Hote 4'den daha ince olan cihaz ise özellikleriyle de kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. 
 
2.5K çözünürlüğündeki Super AMOLED ekranı ve kavisli köşe ekranıyla, çok farklı bir tasarım sunan Galaxy Note Edge’de, 5.6 inç boyutunda ekran görev yapıyor. Snapdragon 805 ve Exynos 5433 çip setleriyle satışa sunulacak olan telefonda 32/34GB depolama seçenekleri ve 3GB RAM bulunuyor. Android 4.4.4 KitKat işletim sistemini kullanan telefonun ön bölümünde 3.7 mega piksel, arka bölümündeyse 16 mega piksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor.
 

SAMSUNG GALAXY EDGE DİĞER  ÖZELLİKLERİ

 
Devrimci Tasarım 
 
Note Edge kullanıcılar için bilgiye ulaşma, mobil cihazlarına bağlanma, kişiliklerini ve zevklerini ifade etmekte yeni bir yoldur. Cihazın benzersiz eğimli Kenar ekranı, kapak kapalıyken bile sadece başparmağın tek hareketi ile sık kullanılan uygulamalara, uyarılara ve cihaz işlevselliğine hızlı erişim sağlar. Ayrıca kullanıcılar video izlerken ekran görüşlerini bozmayacak şekilde bildirimler doğrudan Kenar Ekrana alınabilmektedir. 
 
* Belirli ülkelerde sağlanmaktadır
 
Keyif Alanınızdaki Artış 
 
Sizin için önemli bildirimler artık her zaman gözünüzün önünde. Her zaman en az kesinti ile ana içeriğe odaklanabilmeniz için tüm bildirimler Kenar ekrana taşındı. 
 
* Belirli ülkelerde sağlanmaktadır
 
 
Üst Düzey Ekran 
 
(Quad HD Super AMOLED Ekran) Keskin renk doygunluğu ve 5,6'' Quad HD + Super AMOLED ekranın yüksek kontrastı ile sanki gerçek hayata bakıyormuşsunuz gibi akıcı ve canlı renkler hissedeceksiniz. Yüksek çözünürlük müthiş bir izleme deneyimi sunar. İnternette gezinme ve e-kitap okumak için tamamen optimize edilmiştir. Üst Düzey Ekran (Quad HD Super AMOLED Ekran)  
Kişiselleştirilmiş Tasarım ve Bilgi Akışı Güne canlı bilgiler ve kendi fotoğraflarınız ile başlayın. Ekranınızı galeri ve diğer görsellerden güzel resimlerle süsleyin. En önem verdiğiniz içeriğe bağlı kalın. 
 
* Belirli ülkelerde sağlanmaktadır
 
Kişiselleştirilmiş Tasarım ve Bilgi Akışı 
 
Gelişmiş Kamera ile Parlak ve Net görüntüler Arka ve Ön kamerayı kullanarak daha parlak ve daha net görüntüler çekin. 3,7 MP F1.9 lensli kamera ve 16 MP Akıllı OIS arka kamera hayatınızın her anında hatta karanlık ortamlarda bile size en iyi fotoğrafları sağlar. Gelişmiş Kamera ile Parlak ve Net görüntüler 
 
Gelişmiş S Pen 
 
S Pen gelişmiş basınç hassasiyeti sayesinde gelişmiş dijital el yazısı deneyimi sunuyor. Daha keskin detaylarla yazımınızı zenginleştirin.
 
 
Gelişmiş S Pen Serbest Akış ve Doğal Çoklu Görev 
 
Basit hareketlerle tek bir ekranda aynı anda birden fazla uygulama yönetme esnekliği kazandıran çoklu pencere.