28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Seyir halindeyken başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan özel halk otobüsü şoförü hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesindeki silahlı saldırıda yaralanan 2 kişiden özel halk otobüsü şoförü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Özel halk otobüsü şoförü Serkan Aslan'ın hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.

AA6 Ocak 2024 Cumartesi 09:23 - Güncelleme:
Seyir halindeyken başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan özel halk otobüsü şoförü hayatını kaybetti

Yaşar Kemal Caddesi'nde dün akşam kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 şüpheli tarafından gerçekleştirilen, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir kişinin yaralandığı silahlı saldırı sırasında 21 HO 1109 plakalı özel halk otobüsüyle yolda seyir halinde olan ve başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan şoför, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralının hastanedeki tedavisi sürüyor.

DİYARBAKIR'DA ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜNÜN ÖLDÜĞÜ SİLAHLI SALDIRIYLA İLGİLİ 3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, Yaşar Kemal Caddesi'nde dün akşam kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 şüpheli tarafından gerçekleştirilen, 21 HO 1109 plakalı özel halk otobüsüyle yolda seyir halindeyken başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan şoför Serkan Aslan'ın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği, bir kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla M.Ö, S.Ö. ve M.Ö. yakalandı.

Merkez Yenişehir ilçesi Yaşar Kemal Caddesi'nde kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 şüpheli, bir kişiye silahlı saldırıda bulunmuş, saldırıda bu kişi ile bu sırada yolda seyir halindeki 21 HO 1109 plakalı özel halk otobüsünün şoförü Serkan Aslan başına isabet eden kurşunla ağır yaralanmıştı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Aslan müdahaleye rağmen kurtarılamamış, saldırının ardından 2 şüphelinin kaçma anı güvenlik kamerasınca kaydedilmişti. Polis ekiplerince kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.