29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Sil Baştan Final bölümü ile Star Tv'de!

Reyting Kurbanı dizilerden biri de Sil Baştan dizisi oldu. Güçlü ve renkli kadrosuna rağmen izlenme oranları düşen dizi bu akşam 9.bölümü ile ekranlara veda ediyor. Dizinin son bölümü ise yine çok eğlenceli olacak!

23 Kasım 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Sil Baştan Final bölümü ile Star Tv'de!
Sil Baştan dizisi bu akşam yeni ve son bölümü ile ekranlarda olarak. Reyting Kurbanı olan dizi yayın hayatına büyük bir yankı uyandırarak başlamıştı. Fakat dizinin okul ve çevresinde geçmesi dizinin popülaritesini azalttı.
 
Ünlü akınına uğrayan kadroda Mural Dalkılıç, Sergen Yalçın gibi güzide isimlerde yar alıyordu.
 
Sil Baştan'ın final bölümü olan 9.bölümünde elinde bebekle okula giren bir kadın bebeğe biraz da babası baksın diyerek Kadri, Murat, Sergen ve Yiğit'in olduğu yeri işaret ederek Atar Ramazan'ın kucağına bebeği verip gider. Kimin olduklarını bilmedikleri bu bebek okulda ortalığı oldukça karıştıracaktır.
 
Maya'nın yaptığı plan, Tunç'un anne ve babasının okula gelmesiyle bozulur. Evrim ve Mete tüm gerçeği öğrenir. 
 
Çetin'in doğum günü gelmiştir. Yıllar öncesinde Çetin'e doğum gününde yaptıkları eşek şakasını affettirmek için ona bir sürpriz parti hazırlamaya karar verirler. Parti sırasında okula gelen müfettişlerle ortalık iyice karışır.
 
Yayın Günü : 23 Kasım Pazar
Yayın Saati : 19.15 
 
Dizinin Hikayesi Nedir? Nasıl Başlamıştı?
 
Dizinin konusu ise 8 arkadaşın 23 yıl önce lise son sınıfı rüşvetle geçip lisenin 100.yıl kutlamalarında rüşvetle geçiren öğretmenin olayı açıklaması ve milli eğitim bakanlığının kararıyla 8 arkadaşın liseye geri dönmesidir.
 
Yapımcılığını Tükenmezkalem Film'in, yönetmenliğini ise Gani Müjde'ın üstlendiği; başrollerinde Emre Kınay , Dilara Gönder , Sergen Yalçın , Esra Dermancıoğlu , Belma Canciğer , Murat Dalkılıç paylaştığı televizyon dizisidir.