10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Sinem Umaş kimdir? Semra kaynana kim, kaç yaşında?

Sinem Umaş kimdir?, Semra kaynana kim, kaç yaşında? soruları magazin izleyenleri tarafından araştırılıyor. Bir dönemin fenomen programı olan 'Gelinim Olur musun'un 'Semra kaynanası Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Oğlu Ata’nın ölümünden sonra zor günler geçirdiğini anlatan Semra Yücel, hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Programın en çok konuşan ikilisi Semra Kaynana ve gelin adayı Sinem Umaş yıllar sonra canlı yayında yüzleşti. Semra kaynana kimdir? Sinem Umaş kim, kaç yaşında? gibi soruların yanıtlarını sizler için derledik..

4 Nisan 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sinem Umaş kimdir? Semra kaynana kim, kaç yaşında?
 
Sinem Umaş kimdir?, Semra kaynana kim, kaç yaşında? bir döneme damga vuran evlilik programında isimlerini duyuran ikili yıllar sonra yüzleşme fırsatı yakaladılar. Semra kaynana, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu ve tekrar gündeme geldi.  Yarışma programında oğlu Ata'nın görüştüğü gelin adayı Sinem Umaş'la anlaşamayan  Semra Yücel, yıllar telefonla karşı karşıya geldi.  Sinem Umaş'ın "Oğlum Sinem'le evlenirse bar köşelerinde öldürülür" sözlerinin üzerine açıklama getiren Semra Yücel, şunları söyledi ''Ben hiçbir zaman 'oğlum Sinem'le evlenirse bar köşelerinde öldürülür' demedim. Kesinlikle böyle bir şey yok. Sinem istediği yere gidebilir, bu kimseyi de ilgilendirmez. Ama tekrar ediyorum ben kesinlikle ve kesinlikle böyle bir şey demedim.''
 
SEMRA KAYNANA KİMDİR?

Semra Yücel, 1955 yılında dünyaya gelmiştir.  Yarı Boşnak, yarı Çerkez bir aileden gelmektedir. Babası havacı astsubay Halim Bey, annesinin adı Sabriye Hanımdır. Süheyla Gürbüzer adında ablası vardır. Semra Yücel, 2004 yılında oğlu Ata ile birlikte ‘Gelinim Olur musun?’ adlı televizyon programına katıldı. Katıldığı programında ‘Kaynana Semra’ olarak ünlendi. Sinem Umaş İle Ata'nın yakınlığı döneme o damga vurmuştu.
 
‘Gelinim Olur musun?’ adlı televizyon programında ‘Kaynana Semra’ olarak ünlenen Semra Yücel’in, oğlu 24 yaşındaki Ata Türk’ün 2005 yılında uyuşturucudan öldüğü söylendi. 
 
SİNEM UMAŞ KİM, KAÇ YAŞINDA?

1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sinem Umaş, 2004 yılında yayınlanmaya başlayan Gelinim Olur musun, yarışmasına katıldı. Yarışmanın damat adaylarından Ata Türk ile yaşadığı birliktelik ile gündeme geldi. Sinem Umaş'ın kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalarla hafızalarla yerleşti. Yarışmanın en popüler gelin adayı, yarışmaya katıldığı dönemde Açık Öğretim Lisesi'nde okuyordu. Annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesi bir başkasıyla evlenmiş ve yurt dışına yerleşmişti.
 
Damat adayı Ata'yla olan yakınlaşması yüzünden kaynana Semra Türk ile yıldızı bir türlü barışmayan Sinem Umaş, yarışmaya adeta damgasını vurmuştu. Trabzonspor’da top koşturan futbolcu Bahadır Davran ile yaşadığı bir dönem aşk yaşayan Sinem Umaş, son olarak İşte Benim Stilim yarışmasıyla gündeme geldi.