1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

Tefal MSA’nın Restoranı’nda Verdiği Davette, Cemiyetin Seçkin İsimlerini Ağırladı

Tefal’in SSM’deki MSA’nın Restoranı’nda verdiği davete; Ahu Yağtu, Ayten Alpün, Duygu Pullukçu, Elif Eren, Elif Mısırlı, Esra Eron, Hande Can, İpek Toplusoy, Lale Danışman, Mehtap Elaidi, Özge Kopuz, Pınar Tezcan Özçapkın, Şah Yaycı, Tuğba Sevim, Yasemin Öğün gibi cemiyet hayatının renkli simaları katıldı. Misafirler, ünlü şef ve marka yüzü Arda Türkmen’den efsanevi seri Tefal Ingenio Titanium’u dinlediler.

17 Kasım 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Tefal MSA’nın Restoranı’nda Verdiği Davette,  Cemiyetin Seçkin İsimlerini Ağırladı

Tefal’in, efsanevi serisi Tefal Ingenio Titanium’u tanıtmak için verdiği davet, 16 Kasım Perşembe günü, Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki MSA’nın Restoranı’nda gerçekleşti. Tefal Pazarlama Direktörü Ege Pekkınran ve marka yüzü Arda Türkmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen davette misafirler, mutfakta zaman ve kolaylık kazandıran pratik pişirme yöntemlerine dair önemli tüyolar alırken, efsanevi seri Tefal Ingenio Titanium’u da yakından incelediler.

MSA’nın yeni restoranında, menünün birbirinden lezzetli seçenekleri , Tefal Ingenio Titanium serisiyle sunuldu. Misafirler bu sayede yeni Ingenio Titanium’un tüm tencere ve tavaları tek sapla kullanabilme özgürlüğünü, mutfaktan masaya gelebilen şık tasarımını gözlemlediler. Seri, sağlıklı Titanium Pro kaplama yapısıyla da misafirlerden tam not aldı.