18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Çipras, Ayasofya ve Heybeliada Ruhban Okulu'nu ziyaret etti

Başkan Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelen ve dün Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, bugün İstanbul'da Ayasofya ve Heybeliada Ruhban Okulu'nu ziyaret etti.

AA6 Şubat 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelen ve dün Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Çipras, bugün de İstanbul'da bazı ziyaretlerde bulunuyor.

İlk ziyaretini Ayasofya'ya gerçekleştiren Çipras ve beraberindeki heyete, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz eşlik etti.

Çipras, Ayasofya'nın ardından Heybeliada Ruhban Okuluna geçti. Çipras, buradaki kilisede Fener Rum Patriği Bartholomeos'un yönettiği ayine katıldı.

 

 

 

 

YUNANİSTAN BAŞBAKANI ÇİPRAS İSTANBUL'DA
 
Başkan Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelen Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Heybeliada Ruhban Okulu'nu ziyaret etmek üzere özel bir tekneyle Heybeliada'ya geldi.
 
 
 
 
ÇİPRAS AYİNE KATILDI
 
Çipras, Heybeliada Ruhban Okulu'nu ziyaret ederek buradaki kilisede Fener Rum Patriği Bartholomeos'un yönettiği ayine katıldı
 
 
 
ÇİPRAS'A İSTANBUL ZİYARETLERİNDE CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN EŞLİK ETTİ
 
Türkiye'ye gelen Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Heybeliada Ruhban Okulu'nu ziyaret ederek buradaki kütüphanedeki kitapları inceledi. Çipras'a Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti. 
 
 

BİRLİKTE FİDAN DİKTİLER

Çipras, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Fener Rum Patriği Bartholomeos birlikte okulun bahçesine fidan diktiler.