28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Kasa hatırası!

Adana'da bir işyerinden çaldıkları kasayı açan 4 hırsız, başarılarını kasanın üzerinde dansöz oynatarak kutladılar. Cep telefonuyla kasanın yanında “kasa hatırası” fotoğrafı da çektiren zanlılar polis tarafından yakalandı.

HALİL BİLEK / STAR9 Aralık 2012 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Kasa hatırası!
Kasa hırsızlığı 22 Kasım Perşembe günü Yunus Emre Mahallesinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. iddiaya göre; A.A., B.D., S.B. ve S.E. adlı arkadaşlar, girdikleri bir iş yerinden para kasasını çalarak arabaya yüklediler. Kasayı götürdükleri bir depoda açan hırsızlar kasanın içinde bulunan 2 bin lira ve bir adet tabancayı aldı. Zanlılar başarılarını bir dansözü kasanın üsünde oynatarak kutladı.

Hırsızlık olayının bildirilmesi üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, bölgede bulunana 48 ayrı MOBESE ve güvenlik kamerasını incelendi. Hırsızların kasayı koydukları aracın plakasını tespit eden Hırsızlık Masası ekipleri, şahısları düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Zanlıların cep telefonunda kas hatırası olarak çekilen fotoğraf bulundu. Zanlılar, adliyeye sevk edildi.