28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Ahmet Kaya ile nostaljik düet

Altı kıyafet ve senfoni orkestrası ile bir Harbiye konserini daha geride bırakan Hande Yener, Ahmet Kaya’nın ‘Şafak Türküsü’ adlı şarkısını seslendirerek hayranlarını şaşırttı.

Magazin Servisi26 Ağustos 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Ahmet Kaya ile nostaljik düet

ŞARKICI Hande Yener, ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Konser Salonu’nda senfonik bir konser verdi. Yener’e, Sabri Tuluğ Tırpan müzik direktörlüğünde Alper Kömürcü şefliğindeki 50 kişilik Senfoni Orkestrası eşlik etti. Yener, konsere gelenlere bir de sürpriz yaptı. Şarkıcı, Ahmet Kaya’nın unutulmaz parçası ‘Şafak Türküsü’nden  (Penceresiz Kaldım Anne) bölümler seslendirdi. Yener, parçanın bazı kısımlarını Ahmet Kaya’nın sesinden dinletti.

Konserini dans koreografisi eşliğinde ‘Kraliçe’ adlı şarkısı ile açan Yener, modacı Hakan Akkaya tarafından hazırlanan 6 ayrı kostüm ve altı ayrı imajla çıktı. İki ayda el emeği olarak hazırlanan kostümler için 25 bin değerli taş kullanıldığı iddia edildi. Müzik dolu gecenin bir başka sürprizi, popçu Berksan’ın, 30 Ağustos Zafer Bayram’nda yayınlayacağı single şarkısı ‘Haberi Var Mı’ için sahneye gelmesiydi. İki şarkıcı bu parçayı ilk kez seslendirdi. Ünlü DJ Vendetta performansının yanı sıra Mehmet Erdem düeti de gecenin son sürprizleriydi.Yener, bu konserinde kıyafetlerin yanı sıra sanat yönetmenliğini de yapan Hakan Akkaya’yı sahneye davet ederek teşekkür etti.