1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

Can Yaman kimdir?

Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu.

28 Ocak 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Can Yaman kimdir?

CAN YAMAN KARAKOLLUK OLDU MU?

Oyuncu Can Yaman dün akşam arkadaş gurubuyla birlikte Bebek'te bulunan bir restorana gitti.  İlerleyen saatlerde mekana gelen 8 kişilik kadın grubu ünlü oyuncu ile tanışmak istedi. Hayranının samimi davranışlarından rahatsız olan oyuncu, genç kadını uyardı. Bu duruma sinirlenen hayranı, Can Yaman’ın kahve içtiği bardağı alıp barın masasına vurdu. Kısa sürede kanlar içinde kalan öfkeli hayran hemen telefonuna sarılarak polisi aradı.

 

CAN YAMAN KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR?

Asıl mesleği avukatlık olan ancak kariyerine oyunculukla devam eden Can Yaman, Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandırdı.

Gönül İşleri dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İnadına Aşk’ta başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkan Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.