27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

‘Kaçak’ Kehribar ile döndü

Kurtlar Vadisi ve Kaçak’ın sert oyuncusu Gürkan Uygur atv’de ekrana gelecek olan Kehribar adlı dizide, aşkına yenik düşen ünlü bir kabadayıyı oynuyor.

Bahar Erdoğan20 Ocak 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
‘Kaçak’ Kehribar ile döndü

Kurtlar Vadisi’ndeki Memati rölü ile gönüllerde taht kuran Gürkan Uygun, bu sezon iki projeyle  hayranlarını sevindirecek. Hep Yek adlı uzun metrajlı filmde ilginç bir rolle seyirciyi şaşırtacak olan Uygun, atv’nin yeni dizisi Kehribar’da bir aşk hikayesinin içinde yer alacak.

Ölesiye aşıkların araya giren 20 yıldan sonra tekrar karşı karşıya gelmelerini anlatan ‘Kehribar’, ekran için gün sayıyor.

20 YILLIK ÖZLEM

Süreç Film’in yapımcılığında Hülya Bilban’ın çektiği dizinin konusu ise şöyle... “Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı, Almanya’dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünde her şey alt üst olacaktır. Çektiği hasretliğin yanı sıra sevdiklerinden uzak kalmasına sebep olan kin ve bitmeyen öfke ile yeniden yüzleşen kahraman, aslında, bir zamanlar ‘Yarımcalı Orhan’ adıyla bilinen, Türkiye’nin en meşhur kabadayılarından biridir. Yarımcalı, ilk ve tek aşkı Leyla’dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapansa da memleketinde içinde bastırdığı duyguların kabarmasına engel olamaz. Mudanya’da çekimleri devam eden dizinin başrolünde Gürkan Uygur’un yanı sıra Ayça Varlıer ile Necip Memili de yer alıyor. Kehribar’da ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz ve Sibel Taşçıoğlu gibi isimler oynuyor.