29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Hamarat kız büyük oynuyor

Son zamanlarda adı Keremcem ile birlikte anılan oyuncu Seda Güven, “Her kadının içinde mutlaka usta bir aşçı yaşar, ben de öyleyim” dedi.

Nil Özer26 Haziran 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Hamarat kız büyük oynuyor

TRT Haber’de pazar günleri ekrana gelen ve Defne Sarısoy’un sunduğu ‘Ünlülerle Ekonomik Tarifler’ programına konuk olan Seda Güven, çekim sırasında ‘vişneli yaprak sarma’ yapan Ercan Usta’ya yardımcı olurken kariyer basamaklarındaki serüvenini de okurlarla paylaştı.

Üniversitede tekstil tasarımı okurken gelen bir teklif üzerine oyunculuğa başladığını anlatan Seda Güven, rol aldığı ilk diziden sonra oyunculuğa çok ısındığını söyledi. Daha sonra oyuncu koçlarıyla çalışarak yeni rollere hazırlanan Güven, kendine olan güvenini ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ adlı dizideki rolüyle kazanmış.

‘Kurt Seyit ve Şura’deki Valentina rolüne uzun süre hazırlık yapan Güven, son dizi tecrübesini şu sözlerle anlattı:

Oyunculuk mani değil...

“O döneme dair araştırma yaptım, dizinin danışmanlarından bilgi aldım. O dönemde asil bir kız nasıl yaşar nasıl davranır bunu öğrendim. Saint Petersburg’taki çekimler mesleğim açısından büyük bir deneyim oldu.”

Oyunculuğu asıl mesleği olarak gördüğünü ifade eden güzel oyuncu, yine de bir gün kendi adıyla çıkarmayı düşündüğü tekstil markasının hayalini kurarken bir yandan da evde dolmalar saran, dikiş diken hamarat bir kız olarak hayatın diğer tarafına ilgisiz kalmadığını sözlerine ekledi.