16 Mayıs 2024 Perşembe / 9 Zilkade 1445

‘Kadına şiddete hayır!' temalı defile

Ertan Kayıtken ‘Kadına Şiddete Hayır’ temalı ‘Tarz Sizsiniz’ adlı defilede yeni koleksiyonunu tanıtırken Leyla Özakbaş’ın mücevher tasarımları göz kamaştırdı. Podyumda hamile Wilma Elles ile şarkıcı Pınar Aylin de yürüdü.

DHA3 Nisan 2015 Cuma 07:00 - Güncelleme:
‘Kadına şiddete hayır!' temalı defile

Modacı Ertan Kayıtken, geleneksel sosyal sorumluluk defilesini bu yıl ‘Kadına Şiddete Hayır’ konseptiyle gerçekleştirdi. İzmir Hilton Balo Salonu’nda Kayıtken’in yeni koleksiyonu sergilenirken podyuma Şenay Akay, anne adayı Wilma Elles, Yüksel Ak ve Merve Büyüksaraç gibi isimler çıktı.

Mücevher seti açık artırmada

Sanat ve cemiyet hayatını bu tarz projeler düzenlemeye davet eden Ertan Kayıtken, Uluslararası Soroptimistler Derneği’nin İzmir temsilciliğinin defiledeki işbirliğine teşekkür etti. ‘Kadına Şiddete Hayır’ konulu ‘Tarz Sizsiniz’ defilesinin final selamında Ertan Kayıtken podyuma 5 aylık hamile olan Wilma Elles ile çıktı. Defilenin ardından 32’nci katta düzenlenen partide ise Leyla Özakbaş’ın mücevher seti açık artırmada 10 bin liraya Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Ertan Kayıtken tasarımı bir kıyafet ise yine 10 bin liraya Metin Sancak tarafından alındı.