27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Nur Yerlitaş’ın son durumu nedir?

Nur Yerlitaş geçirdiği göğüs ameliyatından sonra nasıl olduğunu merak eden sevenleri için bir mesaj yayınladı. Nur Yerlitaş’ın meme kanseri operasyonundan sonraki durumu nasıl?

25 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Nur Yerlitaş’ın son durumu nedir?

Ünlü modacı ve ekranların sevilen yüzü Nur Yerlitaş geçtiğimiz günlerde sevenlerini üzmüştü. Muayene olurken meme kanseri olduğunu öğrenen Nur Yerlitaş kısa süre sonra da göğsündeki kitleyi aldırmak için operasyona girdi. Meme ameliyatı olan Nur Yerlitaş’ın son durumunun nasıl olduğunu merak edenler için bugün Nur Yerlitaş küçük bir paylaşım da bulundu. Sosyal medya hesabından fotoğragfını paylaşan modacı “Sizlere gülümsüyorum🙏ve teşekkür ediyorum🙏beni yalnız bırakmamışsınız🙏❤” dedi.

 

 

 

 

Nur Yerlitaş hastaneden çıktıktan sonra bir otele yerleşti. Evine gitmek yerine otel odasını tercih eden Nur Yerlitaş bu konu ile ilgili ve işi ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu:

 

 “Ev ortamının bana iyi gelmeyeceğini düşündüm. Çünkü kalabalık olacaktı. Otelde yanımda hemşirem ve özel bir bakıcım var. Burası bana iyi geldi. Bir süre daha burada kalacağım” dedi. Ameliyat öncesi “İşte Benim Stilim” yarışmasında jüri üyeliği yapan Yerlitaş, ekrana dönmeme kararı aldığını da açıkladı: “İşe dönmeyi düşünmüyorum. Artık televizyonda olmayacağım. Ailem izin vermiyor bir şey yapmama. Şimdilerde hayatımı gözden geçiriyorum. Hatalarımı, yanlışlarımı düşünüyorum.” dedi.

 

 

Otelde hemşire ve bakıcıyla kalan Nur Yerlitaş, 20 seans radyoterapigöreceğini söyledi