30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Survivor Avatar Atakan ve nişanlısı!

Avatar Atakan Survivor 2016’nın şampiyonu olarak gönüllerde yer etti. Adı aynı yarışmadaki Ezgi ile anılan Atakan dün Serap Korkmaz ile nişanlandı.

18 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Survivor Avatar Atakan ve nişanlısı!

Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan Survivor 2016 yarışmasının birincisi olmuştu. Survivor’un aynı zamanda en popüler ve en çok sevilen isimlerinden biri olan Avatar Atakan’ın yarışmada yakın olduğu Ezgi ile adı anılmıştı. Birbirlerine kurdukları yakınlık yarışmada da dışarıda da çokça konuşulan Avatar Atakan ve Ezgi konu ile ilgili her defasında yakın arkadaş oldukları açıklamasında bulunmuşlardı.

 

Avatar Atakan ve Ezgi’nin arkadaşlık açıklamaları doğru çıktı. Avatar Atakan sosyal medya hesabından nişanlandığını duyurdu. Avatar Atakan endüstriyel tasarımcı olan Serap Korkmaz isimli bir hanımla nişanlandı. Yaptıkları sadece nişan töreni ile ilgili de fotoğraflar sosyal medyadan paylaşıldı.

 

Avatar Atakan nişanlanması ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama:

 

“BIR GUN BIRI OLURSA ACIKLAYACAGIM DEMISTIM ISTE O GUN BUGUN ...BUTUN SEVENLERIME DESTEKLEYENLERIME NEFRET EDENLERE SELAM OLSUN...ALLAH'A COK SUKUR BU EN MUTLU GUNUMDE DUALARIYLA GUZEL DILEKLERIYLE YANIMIZDA OLAN HERKESE TESEKKURLER...VAKTI GELDI ...VAAAYYY BEEE :)”

 

 

Avatar Atakan başka paylaştığı fotoğrafta, nişanlısı ile Survivor zamanında da beraber olduğunu ancak bundan prim yapmamak için bahsetmediğini anlattı. İşte o paylaşım: 

"Bekle dedi gitti ben beklemedeim oda gelmedi demis kaan :) demekki sevmeyi bilememis bekle dedim gittim simdi hayatimin geri kalani oldu biz de cok ozledik ama kimseye anlatmadan bundan prim yapmadan bize yakistigi sekilde yasadik askimizi da sevgimizi de iyi ki varsin beni mutlu eden guzel insan..."