28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Yıldız Tilbe Kandemir Kaytaz'a verdiği sözü tuttu

TRT’nin sevilen yarışma programı ‘YILDIZIM SENSİN’ in birincisi KANDEMİR KAYTAZ ilk single çalışmasını müzikseverlerle paylaşıyor.

10 Mayıs 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Yıldız Tilbe Kandemir Kaytaz'a verdiği sözü tuttu
Geçtiğimiz sezon TRT-1 ekranında yayınlanan YILDIZIM SENSİN, Türkiye’nin 40 şehrinde ve yurtdışında Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya, Yugoslavya, Makedonya, Arnavutluk, Suriye’ de yapılan elemelerden sonra, finale kalan 15 kişi arasında her hafta canlı yayınlanarak 9 hafta devam etti. İzleyicilerin destek smsleri ile programın birinciliğini kazanan Kandemir Kaytaz, sözü ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait ‘AŞK DOLUSUN’ adlı yeni bestesini yorumladığı ilk single’ı müzik marketlerde yerini aldı. Düzenlemesini Metin Özülkü ve Mustafa Nuri Haybat’ın gerçekleştirdiği AŞK DOLUSUN şarkısı, yönetmenliğini Canberk Abay’ın gerçekleştirdiği klibiyle de şimdiden müzik kanallarında beğeni topladı.

Yıldızım Sensin yarışmasının final gecesi programa konuk olarak katılan Yıldız Tilbe’nin ‘’Bu gece birinciliği kazanan yarışmacıya sözü ve müziği bana ait bir şarkı armağan edeceğim’’ sürprizinin sahibi Kandemir Kaytaz; 1985 yılında Ordu Fatsa’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Fatsa’da tamamladıktan sonra, 2005 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’ nde müzik öğretmenliği bölümünü kazandı. Mezun olduktan sonra, bir yıl konservatuarda bağlama eğitmenliği yapan Kandemir Kaytaz kaval, ud, piyano, gitar çalmaktadır.

Profesyonel sahne çalışmalarına Ordu ve Samsun’da devam eden Kandemir Kaytaz, konservatuardaki eğitmenliğine de ara vermeden sürdürmektedir. Ossi Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alan ‘AŞK DOLUSUN’ isimli single’ın grafik tasarımlarını Onur Ulutaş yaptı.