11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Reyting sıralamasında kim birinci oldu? 15 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı!

15 Aralık Salı akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye, Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baraj, Hekimoğlu, Akrep dizi ve programların arasından hangilerinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Reytingler TİAK (Televizyon izleme araştırmaları kurumu) tarafından Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Salı akşamı reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 15 Aralık 2020 reyting sonuçları…

16 Aralık 2020 Çarşamba 09:49 - Güncelleme:
Reyting sıralamasında kim birinci oldu? 15 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı!

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Salı günü TRT 1'de Masumlar Apartmanı, ATV'de EDHO, Fox Tv'de Baraj, Kanal D'de Hekimoğlu, Star Tv'de Akrep ve Tv 8'de MasterChef ekrana geldi. Bu yapımlardan hangisinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Reyting sıralaması; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki, Salı günü reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? 15 Aralık 2020 Reyting sonuçları

15 Aralık 2020 reyting sonuçları, dün akşam yayınlanan programların izlenme oranlarına göre açıklanıyor. Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Baraj, Hekimoğlu, Berlin Kaplanı filmi ve MasterChef gibi yapımlar seyirci karşısına çıktı. Reyting sonuçlarına göre dün akşamın en çok izlenen programı belli oldu.

15 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

15 Aralık tüm kanallara ait reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam TRT 1'de Masumlar Apartmanı, ATV'de EDHO, Fox Tv'de Baraj, Kanal D'de Hekimoğlu, Star Tv'de Akrep (tekrar) izleyenleri ile buluştu. Öte yandan Tv8 ekranlarında ise Masterchef Türkiye’de lezzet yarışı ekranlara konuk oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor.

Salı akşamı reyting sonuçları şöyle:

Total'de birinci sırada Masumlar Apartmanı, ikinci sırada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, üçüncü sırada ise Esra Erol'da yer aldı.

AB'de birinci sırada Masumlar Apartmanı, ikinci sırada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

İşte reyting sonuçları:

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1

2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV

3 ESRA EROL'DA ATV

4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

5 BARAJ FOX

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 HAVA DURUMU ATV

8 SHOW ANA HABER SHOW TV

9 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV

10 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1

AB İLK 10 PROGRAM

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1

2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV

3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX

4 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1

5 HEKIMOGLU KANAL D

6 MASTERCHEF TURKIYE TV8

7 BARAJ FOX

8 ESRA EROL'DA ATV

9 GULDUR GULDUR SHOW OZET SHOW TV

10 GULDUR GULDUR SHOW SHOW TV